Pon - Pet: 07:00 - 16:00, Sub: 07:00 - 12:00

Kontakt
Tondach

Veneton 11 (Venera)


Mediteranska ljepotica za eleganciju na krovu. Veneton 11 (Venera) je crijep velikog formata i svojim izgledom podsjeća na najstariji oblik pokrova – kanalicu. Postavlja se brzo i jednostavno, a njegova visoka kvaliteta…

Dostupno

Mediteranska ljepotica za eleganciju na krovu. Veneton 11 (Venera) je crijep velikog formata i svojim izgledom podsjeća na najstariji oblik pokrova – kanalicu. Postavlja se brzo i jednostavno, a njegova visoka kvaliteta i poseban oblik zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce. Crijep i sljemenjaci mogu se ugrađivati suhom gradnjom (bez morta) i u područjima s jakim vjetrovima. Ovakva ugradnja osigurava suh i dugotrajan krov s ugodnom mikroklimom u potkrovnom stanu. Ovaj vrhunski proizvod prepoznat je i na svjetskoj razini – Tondach Veneton 11 u bojama engobe RV3 i RV4 posebno je razvijena ekskluzivno za projekt Soči i svojom ljepotom pridonosi zanimljivosti tog Olimpijskog sela.

Specifikacija proizvoda

Dimenzije

290 x 485 mm

Minimalni utrošak

11.3 kom/m²

Letvanje

385 – 365 mm

Težina

3.9 kg

Boje

Natur Color crvena

natur-color-crvena

Veneton 11 - Natur Color crvena

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.

Na vrh