Pon - Pet: 07:00 - 16:00, Sub: 07:00 - 12:00

Kontakt
Tondach

Veneton 14 (Mediteran)


Poseban izgled Veneton 14 (Mediteran Plus) crijepa krovu daje mediteransku eleganciju. Uglavnom se koristi na Mediteranu po čemu je i dobio ime. Otoci, obala i primorje izloženi su ekstremnim klimatskim uvjetima i…

Dostupno

Poseban izgled Veneton 14 (Mediteran Plus) crijepa krovu daje mediteransku eleganciju. Uglavnom se koristi na Mediteranu po čemu je i dobio ime. Otoci, obala i primorje izloženi su ekstremnim klimatskim uvjetima i samo rijetki pokrovi mogu sačuvati objekte od prodora vode, prilikom jakih udara vjetra (bura) gdje kiša pada horizontalno i do 200 km/h. Ovaj crijep svojim dubokim utorima osigurava vodonepropusnost i na jako malim nagibima krova. Zadovoljava jednostavne, ali i tehnički zahtjevne krovove ta na taj način povezuje dizajn i funkcionalnost. Klizno letvanje od 3 cm osigurava ekonomičnost i učinkovitost. Sve to ovaj crijep čini jednim od najsigurnijih, najotpornijih i najljepših pokrovnih materijala.

Specifikacija proizvoda

Dimenzije

256 x 448 mm

Minimalni utrošak

13,8 kom/m²

Letvanje

359 – 323 mm

Težina

3.3 kg

Boje

Natur Color crvena

natur-color-crvena

Veneton 14 - Natur Color crvena

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.

Na vrh