Pon - Pet: 07:00 - 16:00, Sub: 07:00 - 12:00

Kontakt
Creaton

Sinfonie


Brojne prednosti SINFONIE crijepa ukazuju na njegovu posebnost: ovaj crijep predstavlja korak naprijed kako u pogledu izgleda, tako i u pogledu kvalitete, zadržavajući pri tome omiljeni izgled “S-pokrivanja”. Sve to u vremenima kada je…

Dostupno

Brojne prednosti SINFONIE crijepa ukazuju na njegovu posebnost: ovaj crijep predstavlja korak naprijed kako u pogledu izgleda, tako i u pogledu kvalitete, zadržavajući pri tome omiljeni izgled “S-pokrivanja”. Sve to u vremenima kada je aspekt ekonomičnosti od velikog značaja. Ovaj model crijepa velikog formata osigurava pravi izgled krova. Potrebna količina SINFONIE crijepa nevjerojatno je mala – samo 10,9 kom/m² – što u odnosu na neke druge crjepove malog formata predstavlja uštedu od 30 % – stoga se ovaj model crijepa u pogledu ekonomičnosti može ubrojiti u sam vrh crjepova velikog formata.

Daljnja prednost SINFONIE crijepa su karakteristični bočni utori i utori zaglavlja te područje pomaka od 29 milimetara, zahvaljujući kojima je ovaj model fleksibilan i lako ga je položiti. Zato je ovaj crijep prikladan kako za novogradnju tako i za obnove jer radi se o velikom valovitom crijepu koji je doslovce izniman – ne samo izgledom već i svojom ekonomičnosti.

  • Bitno svojstvo: karakterni izgled
  • Markantno valoviti oblik crijepa
  • Velika otpornost na udare oluje zahvaljujući obliku utora
  • Među konkavnim crjepovima najmanji utrošak po m2
  • Površina Noblesse osigurava trajniju estetsku ljepotu
  • Već od 7° nagiba krova
  • Na raspolaganju je široki izbor glinene krovne opreme

Specifikacija proizvoda

Dimenzije

300 x 482 mm

Minimalni utrošak

10.9 kom/m²

Letvanje

375 mm

Težina

4.6 kg

Boje

FINESSE boja crnog vina glazirana, FINESSE crna glazirana, NOBLESSE crna glazirana, NUANCE bakreno crvena engobirana, NUANCE crna mat engobirana, Prirodno crvena

prirodno-crvena

Sinfonie - Prirodno crvena

nuance-bakreno-crvena-engobirana

Sinfonie - NUANCE bakreno crvena engobirana

nuance-crna-mat-engobirana

Sinfonie - NUANCE crna mat engobirana

finesse-boja-crnog-vina-glazirana

Sinfonie - FINESSE boja crnog vina glazirana

finesse-crna-glazirana

Sinfonie - FINESSE crna glazirana

noblesse-crna-glazirana

Sinfonie - NOBLESSE crna glazirana

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.

Na vrh