Pon - Pet: 07:00 - 16:00, Sub: 07:00 - 12:00

Kontakt
Brza izrada armatura

18.

Velj

2022.

Brza izrada armatura

Stručni kadar i vrhunski armirački strojevi garantiraju brzu i kvalitetnu izradu armatura (vilice, jahači, koševi i sl.).

Proizvodni pogon armiračnice opremljen je najmodernijim strojevima za preradu armaturnog čelika i izradu svih vrsta armaturnih profila i armatura. Na strojevima je moguće realizirati dnevnu proizvodnju od 30 do 50 tona izrađene armature različitih presjeka i oblika, a zahvaljujući tehničkim karakteristikama moguće je udovoljiti zahtjevima kupaca za izradu svih oblika u različitim promjerima.

Kroz navedene aktivnosti svojim partnerima u gradnji stojimo na usluzi i u najkraćem roku, uz najpovoljnije uvjete, osiguravamo isporuku građevinskog materijala.

U pogonu armiračnice tvrtke Begamont nalazi se i EVG-ov stroj/automat za izradu vilica za preradu betonskog čelika s koluta. Stroj ima kapacitet proizvodnje od cca. 5 tona vilica u jednoj smjeni.

Detalje o dostupnim promjerima armaturnih šipki potražite u dijelu s proizvodima.

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.

Na vrh