Pon - Pet: 07:00 - 16:00, Sub: 07:00 - 12:00

Kontakt
Creaton

Coppo Sanmarco Evo


Vrhunske tehničke karakteristike na Vašem krovu. Coppo SanMarco EVO evolucija je prijašnjeg modela Coppo SanMarca, koja je dovela do postizanja najboljih estetskih i tehničkih rezultata. Sintezom moderne tehnologije i inovativnošću ovaj crijep je…

Dostupno

Vrhunske tehničke karakteristike na Vašem krovu.

Coppo SanMarco EVO evolucija je prijašnjeg modela Coppo SanMarca, koja je dovela do postizanja najboljih estetskih i tehničkih rezultata. Sintezom moderne tehnologije i inovativnošću ovaj crijep je osmišljen kako bi ponudio trajnost i izuzetnu tehničku učinkovitost. Uzdignuti rubovi, povećana debljina, veći odvodni žlijeb, izraženija “mediteranska” zakrivljenost karakteristike su koje ga razlikuju od Coppo SanMarca i čine ga besprijekornom modelom u evoluciji tzv. rimskih (Roman) crijepova. Sa svojom raznolikošću boja, Coppo SanMarco EVO idealan je u urbanim i ruralnim sredinama.

Specifikacija proizvoda

Dimenzije

280 x 440 mm

Minimalni utrošak

11,8 kom/m²

Letvanje

370 mm

Težina

3.7 kg

Boje

Adige, Classico, Nero (crna), Rosso (crvena), Testa di moro (smeđa), Ticino

rosso-crvena

Coppo Sanmarco Evo - Rosso

classico

Coppo Sanmarco Evo - Classico

adige

Coppo Sanmarco Evo - Adige

ticino

Coppo Sanmarco Evo - Ticino

testa-di-moro-smeda

Coppo Sanmarco Evo - Testa di moro

nero-crna

Coppo Sanmarco Evo - Nero

Close Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.

Na vrh